Vi välkomnar Hanna Thuvik till Göteborg Hockey Club!

4 juli, 2018

Hanna Thuvik

Vi har verkligen nöjet att presentera denna unga duktiga tjej. Vi har följt Hannas framfart de senaste åren i både J20 spel och stålbucklan där hon varit framgångsrik och haft en ledande roll. Det skall bli riktigt intressant att följa Hanna i SDHL i kommande och i många säsonger framöver. Att vi får chansen att coacha och hjälpa Hanna i sin utveckling och träning är riktigt spännande. Hanna kommer att kombinera sitt hockeyspelande hos oss i GHC med träning på hemmaplan i Rönnäng och spel med Trollhättan i division 1.

Vad hoppas du kunna bidra med till GHC?

Jag hoppas jag kan bidra med en positiv inställning på och utanför planen.

Vad har du för målsättning med hockeyn?

Jag vill självklart spela landslag och även vara en förebild i mitt klubblag.

Spelar du helst powerplay eller boxplay?

Svårt att säga men om jag måste välja en så väljer jag powerplay där jag gärna är med och bidrar med poäng.

Vilket lag vill du helst vinna över i SDHL?

Man vill ju alltid vinna över de svenska mästarna, så Luleå!

Vilket tröjnummer är ditt och vad har det för betydelse för dig?

Jag kommer att bära nummer 22.
22 är ett nummer som jag burit sedan jag var liten och de har haft en stor betydelse för mig i min hockeykarriär.

Vad gör du helst efter en vunnen match?

Äten en god middag med laget eller familjen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *