Vi kan bekräfta ryktet, Sofia Gidsäter Niklasson klar för spel i Göteborg Hockey Club!

9 augusti, 2018

 

Sofia Gidsäter Niklasson

Från Östkust till Västkust. anfallaren med hockeyrötter i Hisingens IK, har gjort några säsonger med Djurgården i SDHL, bland annat med laget som tog SM-guld! Göteborg Hockey Club önskar henne välkommen till oss och välkommen tillbaka till Göteborg!

BERÄTTA LITE OM DIG SJÄLV OCH HUR DET KOMMER SIG ATT DU ÄR TILLBAKA I GÖTEBORG?

Mitt namn är Sofia, jag är 19 år gammal men fyller 20 i höst och jag kommer från norra Hisingen i Göteborg. Har spelat hockey sen jag var liten och moderklubb är Hisingen IK. Jag fick ett roligt jobberbjudande och hittade en lägenhet så då kändes det självklart att efter 4 år i Stocholm vända hem till framsidan igen.

VAD HOPPAS DU KUNNA BIDRA MED TILL GHC?

Jag hoppas att kunna bidra med mycket fart, positiv energi och en bra inställning både på och utanför isen.

VAD HAR DU FÖR MÅL MED HOCKEYN?

Mitt mål med hockeyn just nu är att komma tillbaks till 100% på min högstanivå jag var på innan jag skadade mitt korsband. Annars är det att ta SM-guld igen, fast denna gången vara ombytt och inte hoppa på kryckor.

VAD ÄR DU FÖR SORTS SPELARE?

Jag skulle säga att jag är en jobbig och fysisk spelare att möta.

VAD ÄR DITT BÄSTA HOCKEYMINNE?

Mitt bästa hockeyminne är SM-guldet även ifall jag var skadad.

VAD GÖR DU HELST EFTER EN VUNNEN MATCH?

Efter en vunnen match samlar jag gärna energi med nära och kära över en god middag.

Det är många spelare som gärna vill äta en god middag efter en vunnen match, jag ser ju en buffé framför mig när ni firade SM-guldet?

Ja! Mat är viktigt! Hahaha, det var buffé och firande hela natten!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *