Matilda Rantanen stannar i Göteborg

29 juni, 2019

Gör sin fjärde säsong med Göteborg HC


Matilda spelar även denna säsong tillsammans med oss

Matilda Rantanen har spelat back hos oss i Göteborg HC sedan 2016, där hon var med och hjälpte oss komma upp i SDHL från divison 1. I år gör hon sin fjärde säsong med lejonet på bröstet. Matilda är en riktig krigare, både som spelare och människa. En tjej som aldrig ger upp och alltid kämpar för att laget ska utvecklas, både med lagdynamik och spel. Vi är väldigt glada att vi har kvar Matilda i laget. Här följer en en snabb intervju där Matilda delar med sig om smått och gott. Från hockey till semester.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong?
Att vi ska hålla en jämnare nivå och utmana motståndarna varje match. I år ska vi till slutspel!

Vad är bäst med Göteborg?
Göteborg som stad är väldigt mysig och fin att bo i, det finns gott om trevliga butiker och goda restauranger. Dessutom går det att se bio varje dag i princip när som helst på dygnet, jämfört med lilla Falun haha. Hockeymässigt är Göteborg HC en fantastisk klubb att vara en del av, för första gången i min karriär spelar jag för ett lag som prioriterar sitt damlag högst, en klubb där jag är respekterad.

Hur firar man bäst en sommar?
Med att åka till Kroatien och sola, bada med massor av glass. Dessutom gillar jag att hinna umgås med mina vänner och min familj.

Vad gör du på dagarna?
Jag studerar till läkare. Ska precis börja fjärde året på Sahlgrenska akademien, det ska bli spännande!

 

Vi är så glada att du spelar med oss Matilda! Stort lycka till i den kommande säsongen!


Comments

  1. Kerstin Hinnerson - 30 juni, 2019 at 11:27

    Matilda är en otroligt fin människa med mängder av resurser och stor glädje till livet. Härligt att ha fått lära känna❤️

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *