Linnéa Odbratt, med SDHL-erfarenhet, förstärker till kommande säsong!

15 juli, 2018

Linnéa Odbratt, som tidigare spelat i både Brynäs och Leksand är nu klar för GHC. Linnéa är ursprungligen från Göteborgstrakten, och vi är riktigt glada över att ännu en Göteborgare förstärker vårt SDHL-lag!

Linnéa Odbratt

 

Linnéa, berätta lite om dig själv!

Jag är en 21-årig tjej som är född och uppvuxen i Göteborg. Jag ska snart påbörja mitt andra år på Ekonomprogrammet på högskolan och stortrivs med utbildningen! Jag har varit runt en del och spelat hockey mestadels i Sverige men även USA, så det känns extra roligt att landat i Göteborg igen.

Vad hoppas du kunna bidra med till GHC?

Jag hoppas kunna bidra med ett gott driv till laget och även använda mina föregående säsonger av spel i SDHL.

Vilket lag vill du helst vinna över i SDHL?

Jag vill allra helst vinna mot Luleå! Det skulle kännas underbart gött att vinna mot föregående års SM-guld tagare.

Vad har du för mål med hockeyn?

Jag vill framförallt utvecklas och bli så bra som jag bara kan bli! Utveckling har alltid varit något som drivit mig framåt.

Vad är du för sorts spelare?

Jag skulle säga att jag är en spelare som är noga med att framförallt utföra mitt yttersta på planen. Utöver det är jag en spelare som åker mycket skridskor och försöker utnyttja min längd på planen genom att bryta passningar samt täcka puck. I omklädningsrummet tycker jag om att prata, skoja, dela eller lyssna på en rolig historia från någon annan. Jag har alltid gillat att umgås i miljön i ett hockeyomklädningsrum.

Vad är ditt bästa hockeyminne?

Det skulle jag säga var när jag avgjorde en viktig match när jag spelade på college i USA. Känslan efter en sådan match är obeskrivlig!

Vad gör du helst efter en vunnen match?

Firar stort med en avkopplande kväll med god mat!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *