Lägg till våra matcher i din digitala kalender!

7 augusti, 2018

Självklart så vill du ha koll på när SDHL spelar, så nu kan du lägga till vår matchkalender! Alla våra seriematcher i SDHL är inlagda, hemmamatcher är markerade med (H) och bortamatcher markerade med (B). Fler matcher, typ träningsmatcher, kan tillkomma och en viss reservation för ändringar och felaktigheter föreligger!

Steg 1 är att kopiera HELA länken nedan:

Steg 2 är att lägga till en kalender från webbadress eller länk i din egna kalender. Det funkar för Dator, Android och Iphone! Instruktioner om hur du gör får du på DENNA LÄNK. Välj alternativet “Lägg till med en länk”!

Tagga seriepremiär 8 September i Angered Arena, då vi tar emot MODO!


Comments

 1. Berit Wallsten - 12 augusti, 2018 at 13:49

  Har nu lyckats kopiera länken och får då upp en massa klockslag och vilka lag som möts men inte vilka datum det är. Föreslår att om ni vill ha publik till matcherna lägger in ett mer lättförståeligt och tydligare schema över matchdagar. Ta dessutom bort förra säsongens spelschema under rubriken SDHL.

  Svara
  • Sarah - 14 augusti, 2018 at 15:24

   Det kommer också! Detta är en digital kalender som man importerar in i t.ex. sin mobiltelefons kalender, det är helt förståeligt att den ser knasig ut om man gör något annat med den än vad det är tänkt till! /Sarah

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *