Köp dina julklappar av oss!

16 november, 2018

Säkra dina julklappar redan nu och gör en samhällsinsats samtidigt!

I år har vi i Göteborg HC beslutat att sälja tre olika märken med olika sortiment för att kunna erbjuda ett brett utbud till de som väljer att stödja oss.

  • Vi säljer riktigt fina kakor, knäckebröd och godis från Kakservice. Perfekt att dela med sig av till släkten eller varför inte till dig själv hemma i soffan? Hela sortimentet här.
  • Vi säljer Ravelli, som erbjuder mängder av användbara produkter, såsom bäddset och praktiska köksredskap men framförallt snygga och funktionella under- och träningskläder. Hela sortimentet här.
  • Nytt för i år är att vi också är återförsäljare av BingoLottos Julkalender för 2018 som är Sveriges mest sålda julkalender! Information här.

Kakor och Ravelli säljer vi till och med 1 december, så de kan levereras innan julafton – men julkalendern har du chans att köpa hela året ut!

Alla spelare i klubben deltar i försäljningen, välkommen till dem med din beställning. Det kommer också finnas möjlighet att beställa av oss i Entrén under SDHLs hemmamatcher helgen den 24 – 25 November.

Mikael Hjertqvist, styrelseledamot och parahockeyspelare i Göteborg HC förklarar varför du skall köpa julklappar av oss:

Det finns en anledning till varför jag väljer att engagera mig i Göteborg Hockey Club. Vi är hockeyklubben som ger tjejer en ärlig chans att spela hockey och utvecklas som individer på samma villkor som alla andra. Vi är hockeyklubben som ger funktionsvarierade chansen att glida ut på isen i kälkar och bli delaktiga på deras villkor. Men för att förverkliga allt detta så behövs allas stöd, litet som stort. Skicka ett meddelande till mig om du vill köpa några av dessa produkter!
Så passa på att säkra dina julklappar redan nu så kan jag garantera att det kommer kännas extra bra i magen när du smaskar i dig julgodiset!

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *