Hör vår målvakt Sammie om nya partnern Renova!

15 mars, 2019


Vi i Göteborg HC är väldigt stolta över att kunna presentera Renova AB som ny partner! Renova är välkända hos de flesta Göteborgare som de som dagligen tar hand om vårt hushållsavfall, vilket faktiskt bara är en del i det stora arbete som Renova gör för den hållbara utvecklingen av samhället.

Sam Kljaic, 24 år och målvakt i Göteborg HCs division 2 lag jobbar som renhållare/chaufför på Renova och berättar:

Renova är en grym arbetsgivare för de som vill jobba yrkesmässigt, ha en frihet och jämställdhet på sin arbetsplats.

Sam, eller Sammie, har inte alltid vart målvakt under sina 4 år som spelare:

När jag började spela ishockey så var jag utespelare de första åren, sen lockades jag av att vara målvakt för jag tyckte det var kul och att de passade mig så det har jag varit i ungefär 1,5 år nu.

 

Sammie är en av många spelare som verkligen brinner för jämställdhet och jämlikhet och trivs i Göteborg HC, därför att vi tar ställning för människors lika värde, precis som Renova AB.

Mitt bästa hockeyminne är när jag började spela hockey i GHC, men också egentligen varje träning och upplevelse med GHC. Att min arbetsgivare satsar på oss känns otroligt skönt. Vi på Renova har alltid jobbat med jämställdhet så jag visste att de var den rätta partnern för GHC!

Det ska bli kul och få ha med sig jobbet överallt framöver och jag hoppas verkligen att klubben kan komma på ett besök hos Renovas största anläggning, avfallskraftvärmeverket i Sävenäs!

Hälsning från bil 711 i Lerum!

 

Renova beskriver samabetet med oss i Göteborg HC som “Ett hållbart samarbete”!

För oss på Renova handlar hållbarhet om allt vi gör, varje dag. Vi ser till att avfall från hushåll och företag tas om hand på ett klokt och miljöriktigt sätt. Tillsammans med kunder, partners och ägare arbetar vi för ett hållbart samhälle i vår region. Vi vill vara en positiv kraft och bidra till en bättre miljö, både idag och i framtiden. Det gör vi tillsammans med samarbetspartners som Göteborg HC som delar våra värderingar.  

Genom samarbetet med Göteborg HC stödjer vi en förening som, liksom vi utgår från alla människors lika värde och rättigheter. Vi ser värdet av allas olika erfarenheter och kunskaper och värnar om rätten att få vara den man är. Alla människor ska ha samma möjlighet oavsett kön, etnicitet, religion, nationalitet, ålder, funktionsvariation och sexuell läggning. Med ökad kunskap om Renova hoppas vi kunna inspirera fler att vilja arbeta med hållbarhet och bidra till en hållbar framtid i regionen. Att vi samtidigt stärker det lokala föreningslivet och kan engagera våra medarbetare ser vi som en bonus.

Renova är offentligt ägda, vilket innebär att vi har ett uppdrag som sträcker sig bortom att göra vinst åt våra ägare. Vi ska skapa samhällsnytta och en bättre miljö för dem som äger oss, nämligen invånarna i våra ägarkommuner.

 

Om Renova 

Renova är Västsveriges ledande miljöföretag inom avfall och återvinning. Renovas vision är att leda utvecklingen mot en långsiktig hållbar tillväxt i ägarregionen. Målet är alltid att kunna erbjuda marknadens bästa utbud av tjänster inom branschen med kvalitet och kundservice i främsta rummet. Renova erbjuder tjänster inom områdena rådgivning och utbildning, insamling och transport, sortering, behandling samt servicetjänster.

 

Kolla gärna in Renovas hemsida, där finns många resurser! Förutom att det går att läsa om vilka tjänster de erbjuder så har de även en miljöskola samt en uppförandekod som omsätter värdeord till handling. Jättebra saker tycker vi!

Renova.se

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *