Göteborg HC i partnerskap med Göteborg Direkt!

22 oktober, 2018

 

I veckans Göteborg Direkt för Angered och östra Göteborg stoltserar Göteborg HCs Mikael Hjertqvist på omslaget. Inne i tidningen går det att läsa ett längre reportage om hans arbete med parahockeyn (läs artikeln här).

Göteborg Direkt är tidningen som de flesta Göteborgare får hem i brevlådan på helgen. Det är en partipolitiskt oberoende tidning. De beskriver sig själva enligt följande:

“Göteborg Direkt fokuserar på lokala nyheter. Och Göteborg så klart, och inte minst människorna som bor här! Vi ger våra läsare koll på vad som händer i deras kvarter, berättar om nya trender och skapar en mötesplats där invånare, beslutsfattare och debattörer kan mötas. Vi är en stark, tongivande röst som är med och driver utvecklingen i våra områden framåt.”

Det finns fem versioner av tidningen som fördjupar sig över olika områden av Göteborg.

Det är en tidning som gör gott för Göteborgarna, som i exemplet med Mikael och parahockeyn ovan. Där de genom att synliggöra parahockeyn också möjliggör fler att få syn på den verksamhet som vi bedriver och förhoppningvis locka fler spelare, ledare, publik till oss! Just reportaget om Mikael är väldigt starkt och visar att Göteborg Direkt bedriver journalism på professionell nivå. Men det är inte i reportage som vi kommer synas mest framöver utan på annonsplats.

Vi tackar Göteborg Direkt för denna möjlighet!
Får du inte hem just Angered och östra Göteborg i brevlådan så kan vi tipsa om att det går att plocka upp ett exemplar utanför Ica Maxi i Angered!

Har Du nyheter och händelser du vill tipsa Göteborg Direkt om så kan du gå in och skriva till dem här!

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *