Frida Axell fortsätter för GHC

13 juni, 2019

Frida Axell förlänger sitt kontrakt med Göteborg HC


#31 Frida Axell, målvakt SDHL i Göteborg HC.

Fjärde året i Göteborg HC och tredje säsongen i SDHL

Frida är en spelare som är född och uppvuxen i Göteborg, hon är en otroligt omtyckt lagkamrat och en talangfull ung spelare som är stark målinriktad. Frida kommer i år att spela sin tredje säsong i SDHL, och vi i Göteborg HC är mycket glada att Frida kommer spela även denna säsong med oss. Säsongen 2018/19 spelade Frida i juniorkronorna och utvecklades väldigt mycket. Vi hoppas på att se att Frida kommer utvecklas lika mycket denna säsong.

Ytterligare ett år i GHC, hur känns det?

Känns bra! Väldigt taggad på nya utmaningar tillsammans med tjejerna.

Varför valde du GHC?

Spelat med killar innan och kände att det var dags att prova nytt. Då såg jag GHC som det bästa alternativet då det är nära och en satsade klubb. Går ju skolan här i Göteborg, också därför ville jag inte flytta. Är väldigt nöjd.

Vilka är dina personliga mål för säsongen 19/20?

Så hög räddningsstatistik som möjligt. Vad tror du om nästa års SDHL? Jag tror vi kommer komma ut som ett nytt starkare lag och överraska alla lag i serien.

Favoritfilm efter seger?

Gillar alla typer av filmer och efter en seger skulle jag påstå att jag kan se vad som helst!

Favoritplats när du vill ta det lugnt?

Bara få vara hemma i min säng eller alternativt hänga med kompisar var som helst.

Ditt tips till unga hockeytjejer som vill spela i SDHL.

Att aldrig sluta drömma för det är dina mål och drömmar som ger dig energi som kommer ta dig dit du vill. Träna hela tiden och utmana dig själv för det är då du utvecklas som hockeyspelare. Tänk vad som är bäst för dig och din karriär , skit i vad andra säger och tycker. Gå din egen väg och fortsätt dröm för en dag kommer den bli verklighet.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *