#31 Frida Axell och #22 Hanna Thuvik summerar säsongen

22 februari, 2019

Det börjar dra ihop sig mot kvalet till SDHL, i skrivande stund så återstår det att se vilka lag som segrar i förkvalet och som skall möta oss! Vi kommer ta tempen på SDHL  i en liten kvalspecial under tiden och knyter ihop säcken för säsongen. Först ut är våra juniorspelare som har haft en spännande säsong. 

Foto: Marcus Johansson/privat

Ni har vart på en del landskamper (och debuterat i SDHL), en rätt händelserik säsong! Vad har vart höjdpunkterna?

Frida: Höjdpunkten enligt mig denna säsong har varit JVM i Japan. Kul och lärorikt och ett minne för livet. Kul att få se Japan samtidigt som man får spela hockey som man älskar. Men att få spela sin första landskamp i Schweiz var ändå det absolut bästa. En dröm som gick i upplevelse som man drömt om sedan liten. Det var en sån otrolig skön känsla samtligt som vi var ett härligt gäng och hade kul tillsammans! Jag kommer minnas denna stund lite extra.

Hanna: Ett stort steg denna säsong vara att jag fick göra debut i SDHL som har varit otroligt lärorikt för mig. Men Höjdpunkten med denna säsong var JVM som blev en riktigt rolig och lärorik resa. Att bara få åka till Japan som man nog annars aldrig skulle ha åkt till, är bara det häftigt och att där få spela hockey och kunna mäta sig mot lag som Kanada och USA. Ett minne som jag bär med mig!

 

Kvalet stundar, vad har ni för tankar om det?

Båda: Vi är taggade!

Hanna: Jag hoppas verkligen på att vi kan hålla oss kvar. Vilket jag tror.

Frida: Jag tror på oss!! och tycker det ska bli kul.

 

Vad händer sen när säsongen är över? Blir det fotboll och andra roliga grejer?

Hanna: När säsongen nu börjar lida mot sitt slut blickar jag fram mot barmarksträning, sommarjobb och förhoppningsvis lite sol, bad och båt!

Frida: När säsongen är över ska jag som vanligt gå in på fotbolls säsong! (Sävedalens IF damerna, division 2)
Jag ska även resa utomlands med några tjejkompisar. Utöver det bada, sola och jobba! Det viktigaste med sommaren är att bli brun!!

Tack tjejer och stort lycka till!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *