#16 Jennifer Carlsson återvänder också för spel i SDHL!

16 juli, 2018

Förra säsongen var mycket händelserik för Jennifer Carlsson, premiär för spel i SDHL (med undantag för kvalspel), hon var med och jobbade hem ett JVM silver med juniordamkronorna samt fick motta Håkan Gustafssons Stiftelses stipendium. Vi är riktigt glada att denna unga Göteborgstalang fortsätter nästa SDHL-säsong med oss i GHC!

Några snabba med Jennifer:

VAD ÄR DU FÖR SORTS SPELARE?

På isen har jag bra spelförståelse och är snabb, i omklädningsrummet gillar jag att lyssna på musik & snacka.

VAD GÖR DU HELST EFTER EN VUNNEN MATCH?

Då äter jag helst något gött hemma i soffan, såsom en go köttbit och bea.

VAD VILL DU UTVECKLA SÄSONGEN 2018/2019?

Kommande säsong vill jag utveckla mitt spel med puck & bli starkare.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *