#12 Kirstine Eberhardt på tur att summera 18/19

27 februari, 2019

Ytterligare en spelare som spelar kvalet med rutin är #12 Kirstine Eberhardt, vår danska landslagsspelare som har gjort sin andra säsong med SDHL. Idag får vi höra hur hennes tankar går om säsongen och kvalet.

 

Foto: Sam Kljaic

 

 

Andra kvalet för dig, hur går dina tankar?

Kirstine: Ja forrige sæson afgjorde vi det i to kampe og beholdt vores plads i SDHL! Det er også vores målsætning i år. Det bliver spændende at møde Karlskrona, det er ikke et hold, jeg ved så meget om. Jeg forventer mig dog ikke nogen lette kampe. Men samtidigt vil jeg mene, at hvis vi bare fokuserer på vores eget spil og yder vores bedste over alle 60 minutter, så har vi bestemt gode chancer!

 

Hur vill du summera säsongen?
Kirstine: Det har været en hård sæson resultatmæssigt. Men der har også været flere gode momenter og højdepunkter. Jeg synes, at vi har et hold som har formået at holde humøret oppe, også selvom at vi har mødt meget modgang under sæsonen. Det synes jeg er vigtigt og værd at huske tilbage på.

 

Skall du göra något speciellt när säsongen är slut sen?
Kirstine: I første omgang skal jeg hjem til Odense og forhåbentligt se mine gamle holdkammerater vinde DM guld! Derudover bliver det godt at få mere tid til at være sammen med familie og venner og alt det andet man ellers ikke har tid til under sæsonen.

Tack Kirstine, lycka till i kvalet och hoppas ditt Odense tar hem slutspelet! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *