Tilda Antonsson förstärker!

Tilda Antonsson förstärker på backsidan i kommande spel i SDHL. Vi ställde några frågor till henne. Läs svaren nedan.

Du har varit borta från elithockeyn ett tag, när kände du att det var dags att återuppta din satsning på spel i högstaligan?

Det tändes en gnista direkt jag såg att GHC tog mitt gamla lag Sundsvalls plats. När jag såg att chansen dök upp tog jag den direkt. För mig är det allt eller inget och att spela div 1 kändes aldrig som ett alternativ igen. Skulle jag börja spela igen så skulle det vara i SDHL.

Beskriv dig själv som hockeyspelare.

Som hockeyspelare är jag den som kör grovjobbet där bak. Poängen låter jag någon annan ta. Min starkaste sida är skridskoåkningen och en vilja av stål.

Fanns det några specifika orsaker till att valet tillslut föll på GHC?

GHC kändes som en bra förening och de bilder jag fått av föreningen är bara positivt. Jag kände redan för något år sedan att jag skulle höra av mig till ghc men det var inte läge riktigt då där jag stod i livet. Sen är det lockande att det är inriktat på damhockey, man slipper skuggan av ett herrlag.

Vad har du för målsättning för säsongen?

Målet för året är att vi håller oss kvar. Jag vet hur svårt det är att komma upp som ett nytt lag i SDHL. Det är en kamp varje match! Ta poäng mot de vi kan och göra bra och lärorika matcher mot dom som ligger i toppen.

Fem snabba:

Vad gör du när du inte befinner dig i ishallen?/Vad har du för fritidsintressen?

När jag inte är i ishallen försöker jag att koppla av eller att befinna mig i stallet. Hästdoften är en ren och skär terapi för mig som är gammal hästtjej.

Favoritmat?

Spaghetti och köttfärsås

Ditt favoritresmål?

So far, Thailand

Bästa hockeyminne?

När man fick pris som bästa back i all star team i distriktcupen.

Har du någon förebild inom hockeyn?

Erik Karlsson och Anders Bros Broström