Göteborg HC presenterar sitt första nyförvärv.

Göteborg HC presenterar sitt första nyförvärv och det är Kirstine Eberhardt, 20 år från Odense i Danmark. Kirstine har spelat i Danska landslaget och har en stor potential att utvecklas ytterligare. Kirstine är en hårt arbetande center med stor spelförståelse.

Hon väljer att spela för GHC för att utvecklas som hockeyspelare. Kirstine säger att hon vill utveckla sig i alla dimensioner och som människa. Hon tycker att Göteborg HC har bra sportsliga ambitioner och att det finns bra träningmöjligheter och bra kamratskap i klubben. Kirstine började spela ishockey som sexåring tillsammans med sina två bröder.

När det gäller hockeyminnen så nämner hon när hon som 11-åring var med i DM med Odense. Hon lyfter även fram när Danmark vann U18 kvalet i Polen 2015. Hon lyfter även VM spel och turneringar med Danska landslaget som viktiga hockeyminnen. På fritiden gillar hon att umgås med familj och vänner. Vi i GHC är glada och stolta över att Kirstine kommer till Göteborg som kommer att erbjuda många spännande upplevelser.

Välkommen Kirstine.